Szerző

Simon Ilona

Népszerűség: 200 figyelő

Adatlap

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 990 alkalommal nézték meg.
Publikálás időpontja: 2019. március 13.
A vers helyenként a szerző szándéka szerint nem követi a magyar helyesírás szabályait.

Megosztás

Szerzői jogok

A vers a szerző megjelölésével, nonprofit céllal szabadon utánközölhető, átdolgozás készítéséhez azonban a szerző engedélye szükséges.

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (36)

Simon Ilona

Ötödik cé

kémia tagozat

tetszik egy fiú
mögöttem ül
de rám se néz pedig már
palmolove tussal mosom a hajam is
az tetszik benne hogy verseket ír
én még olyan szépet nem láttam
ez volt a címe: haggyá má
súgtam neki kémián szerettem
volna vele lenni
szertáros és akkor kéz a kézben
moshatnánk a petri csészéket
esetleg kísérletezhetnénk is
ma behoztam a szafari matricáimat
gondoltam cserélhetnénk
alig vártam a kicsöngetést
de mire előszedtem a táskámból
dzsenifer kipakolta az albumját
és még a muffinját is nekiadta
mosolyogtak és csupa porcukor
lett a kenvelo pólója
meg akarok halni
azt hiszem ronda vagyok

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


Eszmivirag2019. december 5. 14:53

👌👍💝

Limmike(szerző)2019. augusztus 20. 06:54

@Kipy: Megértem a nemist:), teljesen jogos. Ez egy könnyed, játékból, szórakozásból írt szöveg. Nem mondom, hogy értékesnek tartom. Vannak verseim, amiket viszont igen.
Köszöni a mű (és a szerző) az értő figyelmedet.

Kipy2019. augusztus 19. 17:16

@Kipy: Remek, szokás szerint kihagytam egy szót:
A kontextus más, de az aspektus - persze szubjektíve - ugyanaz magamban. :D

Kipy2019. augusztus 19. 17:15

Az őszintét megvallva, nem tudom mit is írjak, mivel tetszik is, meg nem is. De így ahogy leírtam: egyszerre.
A kontextus más, de az aspektus - persze szubjektíve - ugyanaz. Bennem is megvolt ez a kislányias vágy anno - fiú létemre -, hogy a kiszemelt szemeljen rám is, vagyis dehogy 'is', csak rám.
S mivel nem volt egy tiszavirágéletű dolog számomra, így hát a nyomok ittbenn maradtak.

Nade mivel nem lelki segélyért jöttem, csupán olvasni, s idekotyogni a gondolataim, ugyanazt tudom írni, mint fentebb: egyszerre mindkettő.

/offtopic/
@SzilajMark: A költészet - az én olvasatomban - a kornak a stílusát követi, vagy utasítja el. Ennek eldöntésében az alkotónak van szabadsága és joga. Az, hogy elismert lesz-e a kor által, az nem az alkotón múlik, hanem kortársain és majd az eljövendő generáción.
Az általad említettek valóban jól forgatták a pennát, de mára már klasszikusokká fajultak. A klasszikust pedig a kortárssal nem illik összekeverni. (Az én két centem, mondá az angol.)

Sivatag872019. június 15. 13:41

Nagyon szép és érdekes versedhez szívből gratulálok. Nóra

jaspis2019. május 15. 13:53

Elismeréssel, szívvel! Köszönöm...

Limmike(szerző)2019. április 16. 20:53

@church73: @1968: Zoli, azt hiszem, te ehhez még fiatal vagy. Talán 1968-tól visszafelé értik a Kenvelós dumát, mert utána már bármit meg lehetett kapni:)
Attila, két fiú mellett nőttem fel, és mivel én voltam a kishúguk, mindenhova vinniük kellett muszájból, utáltak is érte, de én megtanultam a fiúkat közben. Sok előnyöm származott ebből a későbbiekben, többek között emiatt nem lettem muffinlány:) és akik azok lettek, nem értik miért olyan olcsó a muffin akció után is.

19682019. április 16. 12:10

Hát azért igazán beláthatod,

hogy egy fiúnál egy muffin előny mégiscsak számít.. ;)

church732019. április 16. 09:07

Más szemszög, ettől zseniális!
Kenvelo mi, csórikámnak.. :)))
Mosoly és grat.!!

Limmike(szerző)2019. április 12. 16:17

@lirapartizan: ezzel átengedted az első helyet, köszi:)

lirapartizan2019. április 12. 13:38

bocsi.erről lemaradtam.Már.hogy a pályázatról.Gratulálok!

Edeke2019. április 10. 14:53

@Limmike: a többi zsűritagnak szólt.

Limmike(szerző)2019. április 10. 08:30

@Mikijozsa: @Hespera: @Edeke: Köszönöm, hogy foglalkoztatok a versemmel.
Edeke, az öri-hari nem világos, hogy a többi zsűritagnak szólt akkor, vagy most nekem, amiért olykor makrancos tudok lenni:) Egyébként értelek, én is voltam valamikor itt zsűriben és eléggé megviselt a több száz vers, olyan, mint amikor az embert víz alá nyomják és csak néha jön egy korty levegő, és azt akkor jól mellre szívja.

Edeke2019. április 9. 21:33

Nos, Mi nagy és elismert zsűritagok, amikor magas szintűen műveljük szakmánkat, akkor írunk pár sort a versekhez, hogy később segítsen minket mély, és alapos munkánkban. Most bemásolom neked mit írtam a versedhez anno:

Azt hiszem véget ért a pályázat, megvan a nyertes. Ha nem öri-hari
15

Hespera2019. április 9. 18:56

Versed a svéd gyerekverseket idézi emlékezetembe. Remek darab. Gratulálok versedhez és elért pályázati helyezésedhez!!!

Mikijozsa2019. április 9. 08:38

jó kis kezdetleges próza szövegnek is beillő, meglepően nem lirai alkotás, ki tudja, talán mégis a legjobb, nem vitatom, adja isten írj még sokat, üdv gratulálok szeretettel és szívecskésen :)

Limmike(szerző)2019. április 8. 20:16

@FarkasBorbala: Kedves tőled Borka:)

FarkasBorbala2019. április 4. 16:59

Kedves Ilona!

Köszönet a versért, gratulálok!

Torpilla31812019. április 4. 16:09

@Limmike: de aranyos vagy. Igen. Még mindig hozom a formám az érzelmek hevenyPillásmegírásában, ami nem mindenkinek tetszik, de, és itt a de, komolyan is gondolom.
Igen. Fontosnak tartottam megírni a saját életem egy fontos részét, mert bizony nem hagyhattam el.
Limmike. Te így vagy jó. Mindegy, hogy mióta lehetsz, vagy mersz igazán önmagad lenni, és megengedni magadnak, hogy elismerj, Szeress, ne csak másokat.
Igen. Mosolyogtam, ahogy magadat jellemzed. :) De sokan így szeretünk, s fogadtunk el. És ez a lényeg. Akik így is szeretünk. Mert akkor szabadon szereteted te is magad.
Egy valami még:
Miattad kezdtem el verstanozni. Nem sokat szóltál hozzám, de ha megtörtént, akkor azt megbecsültem. Nagyon sok mindent te kezdtél megindítani bennem. Hogy érdekeljen az élő, minőségi költészet.
Én is fejlődtem. Sokat. Emberileg pedig folyamatosan változom. De jól vagyok. Van motivációm.
Te a Poet csillaga vagy. Jól érzed közöttünk magadat. És ez jó. Jó, hogy itt vagy. Erős költő vagy. Te már költő vagy.
Okkal nyersz, amikor nyersz. Engem objektíve és szubjektíve is megvettél. Ezzel a verssel a pályázat nekem kicsúcsosodott. Célba ért. Szal Limmike! Cuppozlak. És kalapzaba! Bravó!!!
Te is imádnivaló vagy. Bizony. Nagy a szíved. Bizony!!!!

Puszika! Ölellek!!!!

m.agnes2019. április 4. 15:15

Ismerős érzéseket írtál versbe.:))
Remek!

Limmike(szerző)2019. április 4. 15:15

Pillus, neked mekkora szíved van! Egész elérzékenyültem olvasás közben, főleg, amikor a kislányodról beszéltél. Igen, ilyeneket gondolnak, hogy halnék meg, sőt másokról még a szüleikről is de csak magukban, vagy motyogva, hogy halnál meg, mert abban a korban az érzelmek hirtelen zúdulnak rájuk a hormonok miatt, a sok változás miatt. Meg aztán még nem is értik, mi az a halál. De persze nem szabad komolyan venni, ahogy jött, úgy megy, de hagyni kell az érzelmeiket megélni és ahogy mondod, a legfontosabb, hogy szeresse magát. Nekem gyerekkoromban ez nem igazán adatott meg, amikor verseket kezdtem írni, már elmúltam 50 éves, és akkor éltem meg az elveszett gyerekkoromat. És akkor tanultam meg megélni az érzelmeimet, szeretni magamat, felismerni és bevállalni az értékeimet. De ez mind itt történt, ti, akik velem voltatok, mind tudjátok, milyen vagyok, hisztis, temperamentumos, túl őszinte, másokra figyelős, nem hízelgős, stb. Renitens - talán ez jellemez leginkább, de nem bánom. Engem a valóságban is kevesen szeretnek, de azok nagyon. És a kedvenc szlogenem szerint a kevesebb sokszor több, hát ebben is igaz.
Köszönöm az értékelést!
Szeretettel ölellek!

szederfalu2019. április 4. 13:21

Kedves Limmike! Gratulálunk a pályázaton elért 1. helyhez! Az értékelést Pilla írta. Íme:

Szia, Limmike!
Hát, igen. Amikor megláttam a kommented, már a neved olvasásakor tudtam, ez jó lesz. De nem akartam csak névre hagyatkozni. Határozottan tartva magam olvastam tovább, ami egészen a cím első szaváig el is tartott. Limmike. Már ott borult minden terv. Már a címnél éreztem, hogy ez nagy vers lesz. Mert csak!
Te, aki nem csak a verseknek, hanem a vélemények kifejezésének is mestere vagy, kényszerítettél kendőzetlen-hatásos stílussal, hogy el akarjam neked mondani, vagy csupán le akarjam írni, hogy mi az, ami miatt úgy érzem, ennek a pályázatnak joggal vagy a nyertese.
Limmike, és kicsit most, Mindenki. Igen, van egy hívószó. Akkor ne hagyjuk már azt ki, és ne engedjük el. Legyen az a lényeg, akár a felépítésben, akár úgy ánblokk, teljes egészben. Mert bizony ez a kémia tagozat okkal van zárójelben. És okkal szerepel minden sor egymás előtt, és után is.
Limmike, az első soroktól azt éreztem: igen! Pontosan! Bizony! Mert nekem is volt ilyen. De akkor még nem találkoztam veled, és nem volt ez a vers, és, ha lett volna sem biztos, hogy tudtam volna, hogy én ezt érzem. És a rengeteg gyermek, akiknek „ennyi” az élni akarásának függése. Hogy mekkora? Hány kiló. Sok gyermeknek a szépség, és az elismerés fontosabb minden addig általa megismerttől. Mert igen. A gyermekek többet képesek érezni, mint ki is mondani és, ha kimondanak, akkor bizony piszkosul őszinték tudnak lenni akkor is, ha fogalmuk sincs, hogy az őket szemlélő felnőttek mennyire meg tudnak ijedni... mert ők már értik is a szavak súlyát.
Nos. Persze verstanozni sem ártana.
Megint nem zártad be magadat korlátok közé. Hagytad kijönni az utolsó két sort... hagytad, hogy az utolsó két sort megelőző sorok miatt, mi kimelegedjünk, majd fázzunk, és érezzük. Ez kérem egy tudatosan felépített vers. Nem kendőzik. Nem kertel. Kimond, és úgy, hogy csak pislogni tudunk. Limmike. Engem ez a vers személyesen is megérintett. Vikikém kamaszodik. Néha magába zárkózik, majd, ha kinyílik benne valami, akkor hirtelen ki is mondja; én pedig halálra rémülök, és bíztatom, hogy mi az, amit a fontossági sor elejére tegyen. Meg, hogy szeresse magát.
Limmike. A versedben Vikit hallottam. Nagyon-nagyon mélyen érintett. Azóta is sokszor elolvastam. És, tudod azt hiszem ez a lényeg. Hogy a költő az olvasóihoz jusson. Hogy végre olyan pluszt adjon neki a versével, amit sehol-máshol nem kaphat. És, bizony ez is egy gyerekkor! De még mennyire. Ez a gyerekkor. Te pedig bölcs vagy, és igazán empatikus. És szókimondó. Mert ki kell mondani. S talán egyre kevesebb lesz majd ilyen gyermek. A felnőtté válása alatt, a személyiségének kiterjedésének végtelenségében: érzőn, ám biztonságban.
Nagyon sok minden jutott eszembe objektívan is. Hogy nincs központ. Mindent úgy olvasok, és minden hangsúlyt oda teszek, ahova én akarok. Mert ez a vers központozottan nem lett volna ekkora hatású.
Limmike!
Gratulálok neked, és úgy érzem, érzed te is, hogy ez a versed kivételesen egyben van! És mélyen megérintő. Mert csak. S nem, mert csak Én mondom.
Köszönöm, és Gratulálok! Gratulálok!
Pilla

norabora2019. április 4. 09:52

Annyira jól átadod a kisiskoláskori gondolatmenetet, ami sokunkban felmerülhetett anno! Le a kalappal! Időutazásos élmény:-) Gratulálok!

logosz2019. április 4. 09:41

Gratulálok! Magával ragadó vers! Gábor

BakosErika2019. április 4. 05:47

Őszintén mondom, nem nagyon tudtam volna én választani - Joli és Te, vagy Te és Joli. :) A lényeg, szívből gratulálok neked.
Szeretettel: Erika

szederfalu2019. április 3. 21:07

@berenyi.klara: @Limmike: annyira imádom a humorotokat🙂 is 😀

Limmike(szerző)2019. április 3. 20:44

@freesya: Köszönöm, nagyon kedves vagy.
@Krisztinka: Akiknek nincs humoruk, nem tudják, mennyire szegények, csak mi tudjuk, akiknek van, hogy akinek humora van, mindene van. Ölellek Krisztinka!

Krisztinka2019. április 3. 20:25

@Limmike: Limmike...ez a kis monológ túltesz a svéd gyermekverseken is...mert olyan humor van benne, hogy csak na!...nagyon kuncogós és nagyon Limmikés...öröm,hogy itt vagy és olvashattalak :)

freesya2019. április 3. 17:48

Kedves Ilona, szeretettel gratulálok a pályázaton elért eredményedhez:))) Freesya

Limmike(szerző)2019. április 3. 12:40

@pete57: Milyeneket? Arra gondolsz, amit szedernek írtam itt? Te ezen ne szomorkodj, ezen szedernek lehetne szomorkodni valója, de mi ketten értjük egymást félszavakból is. Nekem nem fontos a díj, azon a korszakomon már túl vagyok, ha valaki kéri, átadom neki szívesen, és nem fontos a pálinka sem, de azt ha nekem ítéli szedrem, azt bizony senkinek nem adom át! :)))

pete572019. április 3. 10:28

@Limmike: Szomorú, hogy itt ilyeneket írsz! :(

berenyi.klara2019. április 3. 09:28

@Limmike: Köszi! Egyszer én is készítettem cefrét - tisztán sárgabarackból, hű de melós volt, bár a lekvárfőzésnél azért könnyebb:) De ha legközelebb páleszhez jutok, a Te egészségedre fogok koccintani.

Limmike(szerző)2019. április 3. 09:17

@berenyi.klara: nem, azt én sem kapnék, de fájó szívvel lemondok az összes nyereményről érte:) De ha nem első lennék, nem lenne pofám csere-berélni szederrel. Minden első helyért jár főnyeremény. Ha a zsűrielnök nem lenne pálinkafőző mester, eszembe se jutott volna pályázni.

Köszi a gratulát, én is neked, hiszen 6 gyerek mellett dobogós helyen végezni nem pálin... vagyis nem piskóta.

berenyi.klara2019. április 3. 09:12

Kedves Limmi! Szívből gratulálok az első helyhez!
(de az disznóság, hogy te pálinkát is fogsz kapni)

41anna2019. április 2. 20:12

Igazán szép lett különös módon megírt versed!
Lám így is lehet!
Gratulálok szeretettel!
Melinda ❤

SzilajMark2019. április 2. 19:16

@Limmike: Nagyon szépen köszönöm az ajánlatot! Nagyon sokféle vers van. Szabad már a költészet s akár hétköznapi. Akkor gyakorlatilag bárki írhat?
Rengeteg a megválaszolatlan kérdés. Talán nem mindenre itt kellene megkapjam a választ úgy gondolom.

Limmike(szerző)2019. április 2. 19:08

@SzilajMark: Erre van kelet, kereslet, igény. Névelő nélkül kellett volna írnod, mert így nem azt jelenti, amit szerettél volna közölni.
Belenéztem a verseidbe, azt látom, 17 éves vagy és öregesen írsz, avitt szóhasználattal. Ilyenekre gondolok: szerelem rügyezik, rabolja a szíveket az öreg Ámor, S önti szívüket egybe a mennyek kertjében - és még sorolhatnám, ezek nem egy fiatal szavai. Nem kell költőieskedni ha verset írsz, a kortárs költészetbe ez már nem fér bele, ma mai nyelven szólunk, úgy, ahogy a valóságban beszélünk. Az nem baj, hogy még csak itt tartasz, de ha nem akarsz változtatni, nem lesz belőled figyelemreméltó versíró, nem fogsz kitűnni a tömegből, nem leszel egyéniség. Azt javaslom, olvass olyanoktól sokat, akiktől megtanulhatod. Itt a Poet-en keress rá ezekre a nevekre és olvasd őket: Lévai Attila, Molnár Jolán, Füle Sándor, Illés Renáta, Németh Zoltán Church, lirapartizan, rimkontar, Budai Zolka .... egyelőre ennyi.

SzilajMark2019. április 2. 18:46

Mellesleg,úgy látszik erre van a kelet.

SzilajMark2019. április 2. 18:35

@Limmike: Elhiszem. Igen akadnak helyesírási hibáim,főleg ahol gépelt formába kell írni,mivel nem nézem át amit írtam. Aztért nem hiszem olyan nagyon sok lenne. Probálok tanulni is belőlük.
Túl nagy a szabadság a versedben akkor. Nem vagyok szakbéli ember így nem ítlhetem meg a legjobban a versedet. Tudom a mai világban nagy a szabadság,de lassan nem lesz költészet. Elnézést,ha valami rosszat mondtam volna talán. Nem az a célom,hanem,hogy megértsem mi is ma a költészet. S úgy érzek csalódtam a költészetben. Mert senki nem hozzan az Ady, az Arany meg a Petőfi szinvonalas teljesítményét.

Limmike(szerző)2019. április 2. 18:26

@SzilajMark: szabályos verset, vagyis kötött formában is tudok írni, de ez a történet így hiteles. A palmolove nincs elírva, direkt ilyen, ez a palmolive (gondolom, azt tudod mi) szerelmes változata, amolyan gyerekszájas nyelvbotlás. A kisbetűs kezdés ne legyen furcsa, barátkozz meg vele, ez a költői szabadság része. Nem kell mindig szabályokat követni, viszont helyesen írni fontos, és nálad, a hozzászólásodban sok a helyesírási hiba. Nagyon sok. Szeretném, ha ezen változtatnál. Az jó, hogy irodalmi közösségbe jársz, és ha sokat olvasol, az jót fog tenni, fejlődni fogsz.

SzilajMark2019. április 2. 17:16

Érdekes vers. Viszont a “palmolove” szó szerintem el van írva. Picit furcsa,ahogy a jelen és a múlt játékos tánca változik,nekem nem elég egyértelmű. Remek a fantázia világa,viszont inkább egy leírt prózai alkotásnak képzelném jobban el. A sorelei kis betű kezdés szerintem elég furcsa dolog. Szakaszok nem kötelezzőek. De ezek egybefojnak,ezzel se lenne gond,csak nincs új mondat. Tetszik,hogy a kitalált történet fiktív, elég érdekes is az az érzés amit átél a lány. Versednél szívet hagyok,csak meglepett ez a gondolatmenet. A szabályos írások vonzóbbak.
Márk

szederfalu2019. április 2. 16:49

@Limmike: büszkék is vagyunk😀 a többit megbeszélhetjük😃😃㈳5;

Limmike(szerző)2019. április 2. 16:36

@kevelin: Mert azt gondolod, hogy ez igaz történet? Egyáltalán nem az, mivel amikor én ennyi idős voltam, mint a versbeszélő (a versbeszélő nem azonosítandó a szerzővel!), akkor még nem volt palmolive, nem volt szafari matrica, nem volt muffin és nem volt kenvello póló sem. Szóval ha lányiskolába jártam volna, ezt akkor is ugyanígy írom meg. Ezekhez a fiktív történetekhez csak fantázia kell, a legtöbb versem ilyen.

Köszönöm a figyelmedet:)

Limmike(szerző)2019. április 2. 16:17

@szederfalu: Köszönöm Szedrem, igazán büszkék lehettek rám:)))
Te, én nem kertelek, előhozakodok a tervemmel: nem lehetne az összes nyereményemet elcserélni egy szeder-, vagy eperpálinkára? Valójában csak emiatt pályáztam, gondoltam ha te vagy a zsűrielnök, meg az eperföldes is, van esélyem rá, hogy el tudod intézni. :)

szederfalu2019. április 2. 15:06

Hadd gratuláljak elsőként Limmikém! 🙂❤️

kevelin2019. április 2. 09:34

Versed olvasva sajnàlom,hogy làny osztályba jártam

Limmike(szerző)2019. március 19. 14:36

@John-Bordas: Örülök, hogy tetszik.
@Doli-Erzsi: Köszönöm.

Doli-Erzsi2019. március 18. 16:52

Szívvel szeretettel olvastam a nagyszerű történetedet!
Erzsi

John-Bordas2019. március 17. 17:36

Tündéri kis vers,aranyos úgy,ahogy csak egy kislány lehet.Nagyon jó,kedvencem és figyelő neked

Limmike(szerző)2019. március 16. 17:32

@Molnar-Jolan: A mi időnkben szerintem nem volt Joli, de ez nem igaz történet, és nem korhű történet. Ne felejtsd el, hogy a versbeszélő nem azonosítandó a szerzővel.

@berenyi.klara: Jó a humorod. A bolyhoska hát ez jobb mint a muffin:))))

berenyi.klara2019. március 15. 13:49

@Molnar-Jolan: @Limmike:

Nálunk a menő a Bolyhoska nevű süti volt-olyasmi mint egy borzas kókuszgolyó csokival bevonva. Azt hiszem ez a Bolyhoska debreceni specialitás. Ha nagyon akarjuk ez a süti is lehet kétértelmű:) Megértelek, fájó emlék lehet az a porcukros póló. Én azt a csajt utáltam negyedikben, aki Donald kacsás rágóval környékezte meg a választottamat.

Molnar-Jolan2019. március 14. 21:25

Limmi, jut eszembe, abból az időből még csak cukros tetejű molnárkára, meg pacsnira emlékszem, muffin volt már akkor? Persze ha volt, ha nem, a szó kétértelműsége miatt végül is passzol ide.

Limmike(szerző)2019. március 14. 19:32

@Zsuzsa0302: Köszönöm Zsuzsa, de biztos nem olvastad el, mert sok jelző illik erre a szövegre, de hogy gyönyörű, az nem :)
@Kicsikinga: Kingám, te egy csodaszép, copfos, ábrándos álmodozó lány voltál. Ölellek szeretettel!
@berenyi.klara: Arra emlékszünk, azt sose lehet elfelejteni, hogy mindig volt egy lány, aki nekiadta a muffinját annak a fiúnak, akit kinéztünk magunknak. Tíz évesen így ment ez és a legfájóbb a porcukros pólója, és emiatt másnapra teljesen ki lehetett ábrándulni belőle, meg az összes pólójából. A muffinból pár év múlva átvitt értelem lett, és mindig volt olyan lány, aki porcukros muffinokat osztogatott fűnek-fának:)

berenyi.klara2019. március 14. 18:19

@Limmike: ó, sorry félre olvastam, félre írtam de félre a répával a versed tök jó, kedvencem a muffinos rész:))

Kicsikinga2019. március 14. 18:16

E-be jártam álmodozni...

Callypso2019. március 14. 16:36

Sokan írnak jól, de ennyire egyedien nagyon kevesen... Ezúttal is örömmel olvastalak és sok szeretettel gratulálok, drága Limmike! Legyen ragyogó, ihletben gazdag hosszú hétvégéd! Szívből ölellek! (:

Zsuzsa03022019. március 14. 14:36

Gyönyörű versedhez szeretettel, szívvel gratulálok. Szép napot: Zsuzsa

Limmike(szerző)2019. március 14. 13:00

@JohanAlexander: köszi
@Molnar-Jolan: tornacsukán is jó. most eszembe jutott a reklám, amiben a pasi azt mondja a nőnek, szeretlek paloma:)
@barnaby: köszönöm
@lirapartizan: Hát te meg hova tűntél? Rég nem tettél fel ide valamit, de fő hogy jól vagy, pacsi! :)
@berenyi.klara: jaj, ahhoz még gyerekek, nem azért van benne muffin teeee ;)
@kicsikincsem: köszönöm a szívet:)

kicsikincsem2019. március 14. 12:33

...de jó :) szívvel gratulálok.
Ilona

berenyi.klara2019. március 14. 11:09

nem segít a palmolove ha a fiú kovalens kötéssel kapcsolódik a dzsenifer muffjához

lirapartizan2019. március 14. 08:52

Csajos

barnaby2019. március 14. 08:14

Tetszett. Gratulálok szeretettel versedhez ⚘

Molnar-Jolan2019. március 14. 08:13

Ilyen ez a diákszerelem. :-) Palmolove - ez jó kis szójáték. Nálunk csak Demjén love volt egyik csaj tornacsukájára írva.

JohanAlexander2019. március 14. 07:53

Ilona, nagyon tetszett!
Szívvel!

Limmike(szerző)2019. március 14. 06:31

Sziasztok! Hát kellett választani egy kategóriát, ehhez nem értek. Szóval én sem értem, miért lett tudomány, miért oda soroltam be, szerintem ezentúl mindent beteszek a művészetve:)

feri572019. március 14. 06:15

Csodálatosan szép versed nagyon tetszik Ilona
Nagy Szívvel jelöllek kedvencemnek
Szeretettel
Feri

gypodor2019. március 14. 06:09

Tetszik!
Szívvel
Gyuri

Gebics2019. március 13. 22:55

Játékos, gyermeki vers. Csak azt nem értem, miért a ''Tudomány'' kategóriájába soroltad be.

molnarne2019. március 13. 22:15

Remek versedet szeretettel szívvel olvastam gratulálok:ICA

szederfalu2019. március 13. 21:43

❤️

Törölt tag2019. március 13. 20:49

Törölt hozzászólás.

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom