Szerző
Hecz János Sándor

Hecz János Sándor

Életkor: 62 év
Népszerűség: 359 figyelő

Adatlap

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 421 alkalommal nézték meg.
Publikálás időpontja: 2018. április 13.

Megosztás

Szerzői jogok

A vers a szerző megjelölésével, nonprofit céllal szabadon utánközölhető, átdolgozás készítéséhez azonban a szerző engedélye szükséges.

Címkék
Kedvencnek jelölték (65)

Hecz János Sándor

Pacalrecept

Csak mert előző írásomban megígértem

Most amit leírok, igen "babra" munka!
Mit tegyek? Hisz vágyom rég` egy jó pacalra.
Piacon, hentesnél lelsz már szép fehéret,
ám a vásárlással még ne hidd, hogy kész lett.
Első dolgod legyen jó sokszor átmosni,
sárga részt levágni, majd megint lemosni.

Ha nem látsz és érzel semmit, ami nem kell,
egyben tedd tűzhelyre fazék hideg vízzel.
Másfél deciecet, hidd el, az nem árthat,
illatát kiveszi, s nyalhatod a szádat.
Forrald vagy tíz percet, majd e lét azt öntsd ki,
jó alapos mosást még megköveteli.

Félmaréknyi borssal, kis kanál köménnyel,
kevés fokhagymával és babérlevéllel
meg kanálnyi sóval kezdheted abálni.
Amikor fel rotyogott, láng legyen hangyányi.
Azzal egy darabig nem nagyon lesz gondod,
kezdheted a többit, mert van még sok dolgod!

Most egy jó nagy csülök kerül középpontba,
hasonló fűszerrel rakd másik fazékba.
Főzd azt is puhára egy-két szép körömmel,
ám vigyázz, nem moslék! Szépen, lassú tűzzel.
Mikor kész mindkettő, vágd csíkokra bátran,
míg szalonna pirul, pihenjenek tálban.

Öt szelet szalonna, mikor zsírját adta,
szórj jó csipet köményt, ki lesz pattogtatva.
Most jöhet a hagyma, vékony szálra vágva,
pacalsúlynak számíts három harmadára.
Három paradicsom kis kockákra vágva,
négy-öt zöldpaprika, szintén lekockázva.

Mikor minden szépen összefőtt bográcsban,
rakom rá a pacalt, hiszen alig vártam!
Most gyorsan megszórom jó majorannával,
kiskanálnyi borssal, megtört fokhagymával.
Pirospaprikából teszek rá jó bőven,
fél liter vörösbort csak el ne felejtsem!

Most csülök, köröm jön úgy fél óra múlva,
felöntöm még vízzel. (csak hogy betakarja.)
Forrás után ha kell, sót is megkívánja,
ha íze már jó lett, fedő mehet rája.
Lassú tűzön érjen, s bent marad a lelke,
jobban hat illata így az érzékekre.

Bár sokan azt mondják, hozzá krumpli nem kell,
mert úgy jobban esik ropogós kenyérrel.
Azért főzök hozzá egy keveset sóban,
mert a paprikámban hatalmas erő van.
Hiszen savanyúnak hozzá azt ajánlok,
készítsd el, ha mered! Ilyen jót kínálok.

2018. március 29.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


JohanAlexander(szerző)2018. június 30. 14:16

@lantgyorgyi3: Kedves Györgyi, örülök ha ízlett receptversem.
Szívből köszönöm!

lantgyorgyi32018. június 30. 11:40

A recept mentve!Még csülökkel nem csináltam, Köszönöm a remek receptet ,
fantasztikus a vers.
örülök hogy utólag is rátaláltam.
POET Györgyi

JohanAlexander(szerző)2018. május 7. 09:57

@ambrus.magdolna: Kedves Magdi, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. május 7. 09:57

@SzHGy: Itt is szívből köszönöm, kedves Gyöngyi!

SzHGy2018. május 6. 23:59

Kedves Alexander, én nem szeretem a pacalt, de a verses recepted nagyon tetszik. Nagyon sok szeretettel gratulálok hozzá. Vannak akik nagyon örülnének ha így olvashatnák a recepteket. Nagyobb kedvet adnál a főzéshez. Itt egy nagy mosolyt küldök, és gratulálok számodra. Gyöngyi

ambrus.magdolna2018. május 5. 20:01

Micsoda étvágy gerjesztő ''Pacalrecept''!!!
Nagyon köszönöm:)
A pacalpörkölt kedvencem, de kipróbálom , e ''költeményt'':)
Gratulálok, elismeréssel és szívvel:)!!!
Üdv.Magdi

JohanAlexander(szerző)2018. április 24. 12:49

@topangels: Angelika, nagyon jólesett, megtisztelő véleményed!
Szívből köszönöm!

topangels2018. április 24. 10:04

Kedves János!🌷
Hihetetlen jó versedhez ❤❤❤❤hagyva ,szeretettel gratulálok!
Élmény olvasni soraidat!

JohanAlexander(szerző)2018. április 20. 19:10

@editmoravetz: Ez nagyon jólesett kedves Editke,
szívből köszönöm!

editmoravetz2018. április 20. 17:46

Szívvel - érdeklődéssel, nagy figyelemmel olvasom mindig receptjeidet - az, hogy ezeket versbe foglalod, külön pikantériát ad az ételnek!

Szeretettel gratulálok: Edit /64./

JohanAlexander(szerző)2018. április 20. 15:43

@leka: Kedves Éva, szívből köszönöm az elismerést,
de csak pár gondolat, egy jó kajáról.

leka2018. április 20. 15:40

Nagyszerű ez a bográcsban főtt pacal! Nyálam is elindult :) Profi szakács vagy és a vers írásban is remekelsz! Örömmel olvastam a versed :)
Szeretettel: Éva

JohanAlexander(szerző)2018. április 18. 10:23

@Agnes54: Szívből köszönöm, kedves Ági.

Agnes542018. április 18. 08:51

Kezdő szakácsoknak jó útmutató. Bár nem szeretem a pacalt, de azért jó volt olvasni. Remekül megírtad.

Ági

JohanAlexander(szerző)2018. április 18. 07:50

@GloriaMorgan: Kedves Gabriella, ebben az esetben, a szalonnát
ki lehet váltani olajjal, a hús féléket laska gombával, s a többit mind
a recept szerint készíted, isteni ''vega kaja'' lehet belőle, én már csináltam úgy is.
Szívből köszönöm!

GloriaMorgan2018. április 17. 21:38

Köszi a receptet, bár vegán lévén nem veszem hasznát. De a vers tetszik. :)

JohanAlexander(szerző)2018. április 17. 19:09

@Varimarici: Kedves Marika, talán majd egyszer.
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 17. 19:08

@kmezo: Kedves Korni, talán majd egyszer.
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 17. 19:06

@Doli-Erzsi: Örülök ha tetszett kedves Erzsi, szívből köszönöm!

Varimarici2018. április 17. 18:37

Drága János neked érdemes lenne szakácskönyvet írni versben. Nagyon tetszett, szívecske érte.
Marika

Törölt tag2018. április 17. 16:41

Törölt hozzászólás.

Doli-Erzsi2018. április 17. 15:56

Remek verses receptedet szívvel olvastam.
Gratulálok! Erzsi

JohanAlexander(szerző)2018. április 17. 07:50

@meszaroslajos60: Szívből köszönöm, kedves Lajos!

JohanAlexander(szerző)2018. április 17. 07:46

@Metta: Örülök ha tetszett kedves Margit, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 17. 07:45

@M.Laurens: Kedves Miklós, örülök ha ehetőnek találtad receptemet.
Szívből köszönöm. (szegény édesapám is azt mondta mindig:
A krumplitól fiam, izzad a talpam!)

meszaroslajos602018. április 17. 05:59

Remek receptedet szívvel olvastam, gratulálok, Lajos.

Metta2018. április 16. 22:08

Köszönet a kiváló receptért,de most annyira éhes lettem,csak az a baj,hogy már késő este van,de sebaj,majd bepótolom!
A versed viszont nagyon tetszik!
Szívvel,szeretettel gratulálok!
Margit

M.Laurens2018. április 16. 20:37

Csak egyetlen hiányt tudnék említeni, nevezetesen a kanalamat/villámat nem találom! 😊
Mondjuk megfőzni így sem tudom, de megenni mindenképp. (én a friss kenyeresek táborába tartozom)
Őszinte nyálcsorgató gratulációm!!!
/ Miklós /

JohanAlexander(szerző)2018. április 16. 19:33

@uzelmanjanos956: Örülök ha tetszett kedves János,
szívből köszönöm!

uzelmanjanos9562018. április 16. 11:22

Remek ínycsiklandozó receptversedhez baráti szívvel, szeretettel gratulálok:Jánois

JohanAlexander(szerző)2018. április 16. 10:55

@Zseraldina: Szívből köszönöm kedves Zseraldina.
(Jó étvágyat hozzá.)

JohanAlexander(szerző)2018. április 16. 10:55

@kicsikincsem: Így már nem is olyan rossz!?
Szívből köszönöm, kedves Ilona!

Zseraldina2018. április 16. 10:35

Máris megkívántam. Szép versednél szívemet hagyom...

kicsikincsem2018. április 16. 09:55

Hűűűű :) Szívvel gratulálok.
Ilona

JohanAlexander(szerző)2018. április 16. 09:29

@szalokisanyi1: Szívből köszönöm kedves Sanyi!

JohanAlexander(szerző)2018. április 16. 09:28

@kintkong10: József, megtisztelő, értő, értékes véleményedet,
szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 16. 09:27

@Szinci: Kedves Szinci, én sem bízok abban mit
nem én készítek! Jó étvágyat hozzá, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 16. 09:26

@Mikijozsa: Kedves Miki, ennek nagyon örülök
és szívből köszönöm!
(Ha nem is mesteri, azért jóízű az biztos!)

JohanAlexander(szerző)2018. április 16. 09:24

@Zuzuke: Kedves Márti, szívből köszönöm!

szalokisanyi12018. április 16. 09:23

Remek!
Gratulálok!
Sanyi

kintkong102018. április 16. 08:57

Köszönöm, János!
A múltkori pacalversed után vártam már a receptet. Nagyjából én is így csinálom (köröm...nélkül) . Jó ízű a versed és az így kézsített pacal is. J.

Szinci2018. április 16. 08:22

Imádom a pacalt. Az a biztos , amit otthon készítünk el. Indulok,
megyek egy tányérral jusson nekem is :-). Gratulálok. szinci:-)

Mikijozsa2018. április 15. 22:35

szerencse hogy idetévedtem, ilyen jó művészi munka - hogyan kell főzni ezt a jó pacalt, biz nekem nagyon kedvemre való vers lett ez, szível gratulálok és szeretettel

Zuzuke2018. április 15. 20:55

Élvezettel olvastam...nagy szívet érdemel! Márti

JohanAlexander(szerző)2018. április 15. 20:03

@gyorgyjeko: Szívből köszönöm értékes véleményedet,
kedves Gyuri!

JohanAlexander(szerző)2018. április 15. 20:02

@pete57: Örülök ha ízlett kedves Margit,
szívből köszönöm!

gyorgyjeko2018. április 15. 17:43

Kedves János! Szakszerű, alapos, mindenre kiterjedő pacalfőzési receptúrád nagy tetszéssel, szívvel olvastam, üdvözlettel Jekő Gyuri

pete572018. április 15. 16:14

Köszönjük, finom lett! :)
Egy szívet máris küldök érte:
Margit

JohanAlexander(szerző)2018. április 15. 12:19

@Nichi-ya: Kedves Nichi, szívből köszönöm!

Nichi-ya2018. április 15. 10:23

Nem semmi költemény! :) Szívet hagyok, sok szeretettel.

JohanAlexander(szerző)2018. április 15. 08:04

@remember: Zoltán, megtisztelő, értékes véleményedet,
szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 15. 08:03

@Irena: Szívből köszönöm, kedves Irena!

remember2018. április 15. 07:54

Ilyen részletességgel leírni egy étel elkészítésének receptjét.... és mindezt versben! Nem semmi! Mondhatnám... Jó étvágyat! Szívvel barátsággal gratulálok!

Irena2018. április 14. 23:23

A vers is remek..főzni is tudsz..hát csak gratulálni tudok.
Szívvel,szeretettel Irena.

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 19:53

@lenartanna: Örülök ha tetszett kedves Anna, szívből köszönöm!

lenartanna2018. április 14. 19:47

Remek recept. Megéheztem :) Szívvel, szeretettel olvastam étvágygerjesztő, szép soraidat, kedves János!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:27

@roseprincess: Szívből köszönöm kedves Alexa!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:26

@Golo: Szívből köszönöm kedves Radmila!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:26

@Fanni.222: Mert az is kedves Fanni.
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:25

@gypodor: ...és én szívből köszönöm, kedves Gyuri!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:24

@deakeva: Hát akkor egészségünkre kedves Éva.
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:24

@orok.szerelem55: Kedves Margit: Ha már a gyerekeknek egyszer megígértem...
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:23

@T.Zia: Szomorúan olvasom kedves Tzia,
azért szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:22

@1-9-7-0: Kedves Anikó, értő, értékes véleményedet,
szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:21

@Osel: Így igaz!
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:20

@Dram: Örülök ha tetszett kedves András, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:20

@m.falvay: Kedves Miki, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:02

@kincseshaz: Kedves Ilona, értő véleményedet,
szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:01

@molnarne: Kedves Ica, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 17:01

@dobosigyorgy: Kedves Gyuri, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:58

@vargaistvanneel: Szívből köszönöm, kedves Erzsi!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:57

@donmaci: Kedves Józsi, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:57

@Pesterzsebet: Kedves Gina, egyszer próbáld ki, meglásd remek így is.
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:56

@Zsuzsa0302: Szívből köszönöm, kedves Zsuzsa!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:55

@41anna: Melinda, virtuálisan már megtettem!
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:54

@Eddi: Kedves Eddi, szívből köszönöm és
jó étvágyat kívánok hozzá!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:53

@AkarkiGyula: Kedves Gyula, bár zöldség nem nagyon van benne,
de azért egy fél nap biztosan rámegy.
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:52

@anci-ani: Kedves Anci, megtisztelő véleményedet,
szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:51

@gelnadi-gabor: Gábor, hiszen az adott szó, az szent.
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:50

@rildi: Kedves Ildi, talán egyszer az is eljön,
ha másképpen nem is, de virtuálisan biztosan.
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:49

@B...yL...o: László, örülök ha ízlett, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:44

@Evanna: Szívből köszönöm, kedves Evanna!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:43

@195705252012: Szívből köszönöm kedves Irén!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:43

@ereri: Erika, csak elkészül előbb, vagy utóbb!
Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:42

@jocker: Szívből köszönöm, kedves Feri!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:41

@Pflugerfefi: Örülök ha ízlett kedves Feri, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:40

@kokakoma: János, csak egy ''kiskukta'', szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:40

@hillailaszlo-ve: Kedves Laci, szívből köszönöm. (már megoldottam, köszönöm)

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:39

@adamne: Kedves Manyi, szívből köszönöm értékes véleményedet!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:38

@J.Teca: Szívből köszönöm, kedves Teca!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:37

@SzaipIstvanne: Jó bizony, kedves Mária, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:37

@feri57: Megtisztelő hozzászólásodat, szívből köszönöm,
kedves Feri!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:36

@lejkoolga: Örülök ha tetszett kedves Olgi, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2018. április 14. 16:35

@szombati: Szívből köszönöm, kedves Tibi!

roseprincess2018. április 14. 12:09

Bár a pacalt nem szeretem, versed annál nagyobb tetszéssel olvastam!
Gratulálok!
Alexa

Golo2018. április 14. 11:21

Elbeszélő költeményedhez szívet hagyva gratulálok: Radmila

Törölt tag2018. április 14. 10:18

Törölt hozzászólás.

gypodor2018. április 14. 09:09

Remek receptversedet szívvel olvastam.
Gyuri

deakeva2018. április 14. 07:14

Kedves Sándor! A versírás és főzéstudomnyod nagyszerűen találkoztak.Különleges recept, ízesen írva, jobban jól esik ma a egy pohár bor utána. Nagy szívvel gratulálok, remek alakotás. Éva

orok.szerelem552018. április 14. 01:03

Kedves Sándor!
Le a kalappal előtted!
Ígéreted betartottad, megérkezett a recept.
Nagy szívet érdemel remek versed!
Szívből elismeréssel gratulálok!
Margit

T.Zia2018. április 13. 23:28

No, ez az...fáj a gyomrom az erőstől, így csak a receptedet fogyaszthatom élvezettel, a pacalt nem :)))) Szívvel:Tézia

1-9-7-02018. április 13. 23:25

''Bár sokan azt mondják, hozzá krumpli nem kell,
mert úgy jobban esik ropogós kenyérrel.
Azért főzök hozzá egy keveset sóban,
mert a paprikámban hatalmas erő van.
Hiszen savanyúnak hozzá azt ajánlok,
készítsd el, ha mered! Ilyen jót kínálok.''bizony hogy kell hozzá krumpli és savanyú és roppanós kenyér is Különleges versedhez szívvel szeretettel gratulálok Anikó

Osel2018. április 13. 22:30

Egy ilyen különleges éteknek különleges a receptje is.

Gratulálok, szívvel!

Dram2018. április 13. 22:17

Szívvel olvastam precíz alkotásodat.
Üdvözlettel; András.

m.falvay2018. április 13. 22:11

Remek , étvágy gerjesztő recept .
Szívvel olvastam Miki

kincseshaz2018. április 13. 21:59

Ez egy finom csülkös pacal. Epekőszaggató!
Remek receptedet, remekül megírtad. Nagyszerű verset alkottál.
Szeretettel, szívvel olvastalak: Ilona

molnarne2018. április 13. 21:25

Fenséges ételedhez receptedhez szívvel gratulálok:ICA

dobosigyorgy2018. április 13. 21:11

Ínycsiklandozó versedhez szívvel gratulálok.
Gyuri

vargaistvanneel2018. április 13. 20:28

Tökéletes...:)
Szívvel, szeretettel gratulálok
Erzsi

donmaci2018. április 13. 20:23

Kedves János!

Igen igen érzem az illatát s nyalom a számat,
ilyen receptért piros szívecskét hagyok nálad.

Józsi :))

Pesterzsebet2018. április 13. 20:17

Kedves Sándor! Nagyon jó a recepted! Igaz, hogy én teljesen másképp csinálom, de mindig nagyon örülnek, amikor a pacalomat ehetik! Ahány ház, annyi szokás! Csülökkel még nem próbáltam, de biztosan isteni. Gratulálok. Üdv. Gina

Zsuzsa03022018. április 13. 20:03

Hú, nagyon szeretem! :) Remek versed örömmel olvastam. Szeretettel, szívvel gratulálok: Zsuzsa

41anna2018. április 13. 19:39

Megvendégelhetnél! Szívet hagyok szeretettel! Melinda

Eddi2018. április 13. 19:22

Hétvégére beütemeztem én is! Imádom! Remek ül megírt versedhez szívet hagytam. Eddi.

AkarkiGyula2018. április 13. 19:18

Sándor megérte reklamálnom a múltkor.
Ki kellene próbálni. Nyeldeklek itt olvasás közben.
Ez, ha jól számolom, félnapig eltart. Vagy még tovább, hiszen zöldség pucolás. Gratulálok, remekül kitalált ételedhez, és a leíráshoz is.
ü

anci-ani2018. április 13. 19:05

Ígéretednek eleget tettél, a recept nagyon jó, igazán étvágycsábító kedves Sanyi!!!
Krumplival, vagy ropogós kenyérrel... mindkettő jó, de mindenki úgy egye ahogy szereti!! :)))
Köszönjük a remek receptet, igazán szívet érdemel !!! :)
Gratulálok nagy szívvel, szeretettel:
Anci

gelnadi-gabor2018. április 13. 18:42

Nagyon szépen köszönöm a receptet. Ígéreted megtartottad! Üdvözlettel Gélnádi Gábor.

rildi2018. április 13. 18:07

Ezt jól kifőzted! :)
Legközelebb várjuk a meghívást ebédre :))
Szeretettel gratulálok: Ildi

B...yL...o2018. április 13. 18:06

Már végigolvasni is elég volt, mi minden kell egy jó pacalpörkölt elkészítéséhez. Még sosem próbáltam, nem is tudok főzni, de ha elém teszik, nem győzöm enni. Ja, és borocska illik hozzá, nem sör!
Köszönöm a jó receptet:
László

Evanna2018. április 13. 18:05

Nagy igényeséggel főztél és írtad a recept-verset.
Szívvel gratulálok!
Evanna

1957052520122018. április 13. 17:24

Szeretik a gyermekeim is pacalt...
Szívvel olvastam , Irén

ereri2018. április 13. 16:51

''Másfél deciecet, hidd el, az nem árthat,
illatát kiveszi, s nyalhatod a szádat.''

Kedves Sándor! Igazán precíz recept, ráadásul rímekkel, látod, majd csak összejön egy kötetnyi, ahogy tavaly javasoltam :) Elismerésem és nagy-nagy szívem hagyom mellette- szeretettel, tisztelettel: E. E.

jocker2018. április 13. 16:30

JÓ! Mi is hasonlóan csináljuk!
Gratula!
jocker/Kíber/Feri

Pflugerfefi2018. április 13. 16:00

Hát igen!
Jó csípősen fenséges étel!
Remekül irtad meg versben elkészítését!
Nagyokat nyeltem míg olvastalak!
Gratulalok szívvel nagyszerű receptedhez! Feri.

kokakoma2018. április 13. 15:58

Szívvel gratulálok a ''mesterszakácsnak''! János

hillailaszlo-ve2018. április 13. 15:48

Remek recept!
Nagyszerű titkokat tártál fel!
(A címből az a betű hiányzik!
Így németesen, becézett ló receptje!
A hibajelentővel javitathatod!)
Nagy teljesítmény volt így versben megírni!
Szeretettel szívvel gratulálok!
Laci

adamne2018. április 13. 15:43

Imádni való eledel, és ahogy leírtad, rímekbe szedted,
minden elismerésem a tiéd kedves János.
Gratulálok nagyon- nagy szívvel és szeretettel, és köszönöm.
Üdvözöllek:Manyi

J.Teca2018. április 13. 14:38

Kedves János! Ezt a pacalpörkölt receptet nagyon pontosan megírtad!
Szívvel, szeretettel gratulálok a remek vershez:J.Teca (Jeney Terézia)

SzaipIstvanne2018. április 13. 14:07

Kedves Janos, remek versed igazan jol leirja a pacalporkolt receptjet. Bizony ez nem epekimelo, de biztosan nagyon joizu. Egy kanalkaval kerek belole. Szivvel gratulalok: Maria

feri572018. április 13. 13:49

Így készül a csülkös pacal. imádom, igazi férfias kaja.
Gratulálok a recepted igazi remekmű, el is mentem a receptjeim közé ezt a verset, persze engedelmeddel.
Szívvel gratulálok
Feri

lejkoolga2018. április 13. 13:36

Na, ez igen!
Egy igazi recept, szépen rímekbe szedve!
Gratulálok, kedves Sanyi!
Élmény volt olvasni!
Szeretettel, szívvel tettem: Olgi

szombati2018. április 13. 13:05

Azta! Ez igen.
Köszönöm ,hogy olvashattam!
Nagy szívvel!
Szeretettel!
Lett étvágyam.
Üdv!
Tibi

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom