Szerző
Hecz János Sándor

Hecz János Sándor

Életkor: 62 év
Népszerűség: 380 figyelő

Adatlap

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 640 alkalommal nézték meg.
Publikálás időpontja: 2017. április 21.

Megosztás

Szerzői jogok

A vers a szerző megjelölésével, nonprofit céllal szabadon utánközölhető, átdolgozás készítéséhez azonban a szerző engedélye szükséges.

Címkék
Kedvencnek jelölték (65)

Hecz János Sándor

Olaszos ragurecept

egy kicsit a szokásostól eltérően

Nem tudom, ebédre mit csináljak?
Valami olaszost a családnak?
Miben némi hús, meg zöldség is legyen?
Majd kitalálok valamit hirtelen!

Van itthon némi zöldség, fűszerek,
talán kiló hús is a hűtőben, meglehet.
Kell hozzá hagyma szálára vágva,
négy gerezd fokhagyma vékonyra karikázva,
kevés szalonnával, mint kockákkal játszok,
húst és zöldséget "julienre" vágok,
majd ha szalonna kiadta már a lelkét,
köményt is szórok rá (szeretem az ízét)!

Ha a kömény, mint mérges gazdasszony pattogott,
csak illata miatt rá oregánót rakok.
Hagyma és a fok, ha megdinsztelődött,
majd a hús (jó sok borssal) fehérre színeződött,
a pálcikára vágott zöldségek rákerülnek,
fedő benntartja illatát az ételízesítőnek.

Azért mégis csak Magyar vagyok?!
Rá jó csípős paprikából egy kanállal rakok.
Már illata érződik? De jó!
Nem kell rá már, csak kevés szerecsendió.
Ha már az alap majdnem kész,
szakácsok mit ki nem hagyhatnak,
most jött el ideje egy nagy doboz
sűrített paradicsomnak.
Nem árt azért, ha végül
van otthon egy doboz kechup,
ha felét hozzáöntöd,
lágyabb lesz, s nem tömött!

Kérlek, azért a csipetkét ki ne hagyd!
Nem hazudtolhatod meg magad?!
Laktató ez, hidd el, megéri szerfölött,
ki azt mondja, nem jó?
Az szerintem lökött!
Más dolgom nincs nekem,
most egy jót kajálok,
ha elkészítetted, kóstoltad?
Nagyon jó étvágyat kívánok!

Julienre vágva: pálcikára vágva. kechup: lásd, Meci

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


JohanAlexander(szerző)2017. április 28. 20:26

@Rozacska: Kedves Róza, mindig örömmel tölt el, ha mosolyt tudok fakasztani! Szívből köszönöm!

Rozacska2017. április 28. 19:34

Mosollyal olvastam :) Tetszik.

JohanAlexander(szerző)2017. április 28. 14:45

@vargaistvanneel: Kedves Erzsi, kívánok jó étvágyat, köszönöm, hogy fogyaszthatónak tartod, írásomat! Szívből köszönöm!

vargaistvanneel2017. április 28. 12:26

Micsoda ötlet! :) Már éhes is lettem...:) Gratulálok Sándor egyedi alkotásodhoz!
Szívvel
Erzsi

JohanAlexander(szerző)2017. április 28. 08:12

@Cseppfolyo: Rezső, örülök, hogy fogyaszthatónak látod versemet, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 28. 08:11

@szalokisanyi1: Szívből köszönöm, Sanyi.

Cseppfolyo2017. április 28. 03:32

Ez remek !

Ilyen illedelmes verset még eddig nem is olvastam.

Fantasztikus a magyar szakács !!!!!!!!!

Köszönöm, hogy megosztottad,

Rezső

szalokisanyi12017. április 27. 21:58

Remek! Gratulálok! Sanyi

JohanAlexander(szerző)2017. április 27. 13:17

@FelhoFarkas: Róbert, néha kell egy kis lazítás. Örülök, hogy fogyasztható volt versem, a gundel palacsinta, igazán jó kiegészítés! Szívből köszönöm!

FelhoFarkas2017. április 27. 10:01

Tetszik a könnyedséged és a humorod!
A recept is jó. Elkészítése után, nagyon finom gundel palacsintát ettem... :)

JohanAlexander(szerző)2017. április 27. 08:44

@Frici25: Örülök ha tetszett, szívből köszönöm!

Frici252017. április 27. 07:08

Nagyon jó ötletkompozíció és remek megvalósítás! Gratulálok hozzá!

JohanAlexander(szerző)2017. április 26. 18:41

@bakonyiili: Kedves Ili, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 26. 18:39

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

bakonyiili2017. április 26. 18:27

Ezt jól kifőzted, gratulálok!

Így a főzés sem olyan unalmas és az ebéd is jobban esik.
Üdvözlettel: Ili

JohanAlexander(szerző)2017. április 26. 14:06

@kevelin: Kevelin, örülök, hogy fogyaszthatónak érzed versemet, szívből köszönöm!

kevelin2017. április 26. 13:56

Tetszik alapanyagaidnak a dallama ,gratulálok,jó lett a vers

JohanAlexander(szerző)2017. április 26. 12:47

@Perzsi.: Kedves Erzsi, örülök ha tetszett ''főztöm'', majd lesz még ''receptvers'' ha a kereslet meg kívánja. Most pótoltam figyelőmet én is, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 26. 12:29

@HAdriana: Kedves Adriana, szívből köszönöm!

Perzsi.2017. április 26. 11:15

Kedves János!

Örülök, hogy rátaláltam erre a versedre. Az oktatás címke mellé a humort is bejelöltem volna. Hogy miért? Mert valóban jó a recept, és ki is fogom próbálni, de versben még nem láttam ilyen komplett ételt! :-) Én bizony mosolyogtam rajta, remélem nem haragszol meg érte. Figyelőmbe tettelek, remélem találok majd még hasonló csemegét itt, nálad. :-)
Üdvözlettel:Erzsi

HAdriana2017. április 26. 09:34

Remekül megírt versedhez gratulálok!
Szívvel: Adriana

JohanAlexander(szerző)2017. április 25. 20:19

@Zseraldina: Zseraldina, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 25. 20:18

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

Zseraldina2017. április 25. 19:51

Szép versedhez gratulálok! Éhes lettem közben,mert elképzeltem,ahogyan készül. :)

JohanAlexander(szerző)2017. április 25. 19:11

@Varimarici: Marika, majd egyszer talán ha üsszegyűlik. Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 25. 19:10

@kincseshaz: Kedves Ilona, szívből köszönöm!

Varimarici2017. április 25. 18:46

János neked verses szakácskönyvet kellene írnod! Nagyon tetszett, szívvel olvastalak.
Marika

kincseshaz2017. április 25. 18:10

Hát, ez nagyon finom! Ötletes, ragyogó versedhez szívből és szívvel gratulálok. Ilona

JohanAlexander(szerző)2017. április 25. 17:52

@Doli-Erzsi: Kedves Erzsi, viszont kívánom, s szívből köszönöm!

Doli-Erzsi2017. április 25. 17:14

Kedves Sándor!
Incsiklandó étkedtől, bíz' de megéheztem!
Szívvel kívánok jó étvágyat a következő alkotásodhoz!
Tisztelettel gratulálok! Erzsi

JohanAlexander(szerző)2017. április 25. 13:23

@AkarkiGyula: Kedves Gyula, nagyon köszönöm!

AkarkiGyula2017. április 25. 11:42

Gratulálok.
Igazán ínycsiklandó.
ü.akarki.

JohanAlexander(szerző)2017. április 24. 17:01

@Kedvesed: Ildikó, örülök ha tetszett, szívből köszönöm!

Kedvesed2017. április 24. 16:55

Kedves Sándor!
Ezt jól ''kifőzted'' :) !
Versed nagyon tetszik mint finomság és mint alkotás.
Szeretettel gratulálok: Ildikó

JohanAlexander(szerző)2017. április 24. 14:59

@PiszarEva: Kedves Éva, csak szeretek. Jó étvágyat és szívből köszönöm!

PiszarEva2017. április 24. 14:41

Meghoztad az étvágyam!
Te tudsz ezek szerint főzni is!
Gratulálok!
Éva

JohanAlexander(szerző)2017. április 23. 16:02

@jozsefsoltcsosz: Kedves Józsi, örömmel tölt el, hogy ízlett fűszerezésem! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 23. 16:01

@Nichi-ya: Kedves Nichi, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 23. 16:00

@M.Laurens: Miklós, azért én néha el is készítem. Szívből köszönöm!

jozsefsoltcsosz2017. április 23. 15:52

Rímeid kiváló fűszerek ehhez az ételhez, akarom mondani ehhez a jó hangulatú vershez. Köszönöm az ismert piros jellel.- Üdv. Józsi

Nichi-ya2017. április 23. 15:31

Nagyon jó, ötletes vers. Szívet hagyok, sok szeretettel.

M.Laurens2017. április 23. 14:00

Remek vers, de én akkor is csak enni tudok és nem főzni. :)
Szívből és szívvel gratulálok, kedves Sándor!
/ Miklós /

JohanAlexander(szerző)2017. április 23. 09:02

@Evanna: kedves Evanna, már van újabb kész recept, egy-két hét, s talán olvasható lesz. Szeretettel várlak akkor is, Most szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 23. 08:57

@Tinka57: Kedves Kriszti, örülök, hogy csillapítani sikerült étvágyadat, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 23. 08:56

@Metta: Sajnos, ''Köbüki'' nem volt elérhető! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 23. 08:54

@donmaci: Kedves Józsi, remélem találtál valami jót, mi csillapította étvágyadat? Szívből köszönöm!

Tinka572017. április 23. 08:51

Kedves Sándor! Tipikus magyar, szakácstudományod már mennyei, s ahogy a szavakkal megfűszerezted, igazi műremek! Szeretettel és szívvel köszönöm az ebédet! Jóllaktam, köszönöm, csak úgy faltam:o) Kriszti*

Metta2017. április 23. 07:05

Remek,ötletes,és humortól sem mentes versedhez szívvel gratulálok kedves Sándor!
Isteni lehetett,kár hogy nincs fényposta,mindjárt kértem volna egy adagot!
Szeretettel:Margiit

Evanna2017. április 22. 22:40

Kedves Sándor, jövök máskor is jó receptért - és versért!
Szívvel - Evanna

donmaci2017. április 22. 21:36

Máris éhes lettem, megyek a konyhába! Nagyon jó versedet szívvel viszem: Józsi

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 20:35

@Barthal: Kedves Ági, tisztelettel és szívből köszönöm kedves soraidat, ha elkészíted, jó étvágyat kívánok hozzá!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 20:33

@Meroni: Roni, örülök ha tetszett, szívből köszönöm!

Barthal2017. április 22. 20:11

Hát, kedves Sándorom, nem csak poétának vagy kiváló, de szakácsnak is! Pajkos-tréfás strófáiddal igen megnevettettél! Míg olvastam e remek recept-verset, gondolatban megterítettem; jöhet a mennyei ragu! Bekanalazom, be én!
Én vagyok a 45., aki szívet színeztem versedhez, és egyúttal mosolyogva gratulálok: Ági

Meroni2017. április 22. 19:01

Nagyon jól hangzik! Főztödhöz és a remek versedhez is szívből gratulálok! Roni

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 18:44

@B...yL...o: László, egyszer el kell kezdeni?! Szívből köszönöm!

B...yL...o2017. április 22. 18:09

Esküszöm, ha tudnék főzni, azonnal nekilátnék. Így csak a nyálam csorog.
Szeretettel:
László

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 17:59

@jocker: Kedves Feri, tisztelettel, barátsággal és szívből köszönöm!

jocker2017. április 22. 17:38

De kit érdekel Gordon Ramsay?
Amikor Te még egy kanálka erőt is tettél bele...
Jó a recepted és jó a versed!
Köszönettel, hogy olvashattam csak gratulálni tudok.
jocker/Kíber/Feri

jocker2017. április 22. 17:37

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 16:39

@adamne: Gordon Ramsay-nek, biztosan más lenne a véleménye, de neki úgy sem adnék belőle! Szívből köszönöm!

adamne2017. április 22. 16:33

Ezt a finomságot én is szívesen megkóstolnám! Nagyon jó
szakács lehetsz!!!!
Gratulálok fantasztikusan jó receptedhez, versedhez szívvel,
nagy szeretettel kedves János. Üdvözöllek: Manyi

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 15:44

@T.Zia: Tézia, az erős kihagyása, nem ront ízén! Örülök, hogy ''ízlett'', szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 15:42

@Kicsikinga: ...hát még senki nem halt meg főztömtől, (vicc volt) örülök, hogy ízlett, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 15:39

@molnarne: Kedves Ica, szívből köszönöm!

T.Zia2017. április 22. 15:21

:) Kímélem a gyomrom inkább, az erőset kihagyom :) de a többi jöhet, szívet-lelket beleteszek :) Tézia

Kicsikinga2017. április 22. 15:02

Szeretsz főzni is, ahhoz nem fér kétség!
Nem tudom elkészíteni most, de szívesen kóstoltam meg, és ízlett!

molnarne2017. április 22. 14:43

Remekül megírt alkotás nagy szívet hagyva szeretettel gratulálok:ICA

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 14:23

@Hopehely: Hajni, csak egy szükségkaja! (viccelek) Elkészítve nagyon jó! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 14:20

@schvalmrozsa: Rózsa, elkészíthető. Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 14:19

@kicsikincsem: Kedves Icus, szívből köszönöm, hogy ismét meglátogattál!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 14:17

@Emese66: Emese, örülök ha tetszett, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 14:13

@111111: Piroska, jó étvágyat kívánok hozzá! Szívből köszönöm!!

Törölt tag2017. április 22. 12:15

Törölt hozzászólás.

schvalmrozsa2017. április 22. 11:22

Remek verses recept, gratulálok!
Szívvel: Rózsa

kicsikincsem2017. április 22. 10:40

Tetszetős! Szívvel olvasom kedves Sándor.
Gratulálok.
Icus

Emese662017. április 22. 10:03

Milyen aranyos!

1111112017. április 22. 09:39

Ötletes, remekül megírt alkotás ( a jövő héten elkészítem), remélem lesz olyan jó, mint a versed.Szívvel Piroska

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 09:00

@Maria_HS: Mária, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:59

@lejkoolga: Kedves Olga, egy újabb vers-receptet, már olvashatsz saját oldalamon, de azért még kell hozzá egy pár, hogy kötetté váljon! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:57

@remember: Kedves Zoli, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:56

@Abraks_Anna: Szívből köszönöm kedves Adri.

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:56

@ereri: Majd ha lesz elég recept,
s hozzá pénzem is,
lábam azonnal,
a kiadóba visz!

Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:54

@Osel: Ez jólesett, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:53

@orok.szerelem55: Kedves Margit, készítsd el, s majd mond el véleményed! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:52

@Dram: András, örülök ha tetszett, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:51

@uzelmanjanos956: Szívből köszönöm, barátságodat!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:50

@Martonpal: ...hát elég strapás, de megéri megcsinálni. Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:48

@dobosigyorgy: Akkor jó étvágyat! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 22. 08:47

@viola61: ...hát akkor rajta, készítsd el! (Vicc volt) Szívből köszönöm!

Maria_HS2017. április 22. 08:44

Remek szívet teszek a''receptedhez''..
Maria

lejkoolga2017. április 22. 06:38

Ötletes vagy, Sanyi!
Tetszik!
Egy szakácskönyvig meg se állj!
Szeretettel hagyok szívet: Olgi

remember2017. április 22. 05:28

Akkor hát jó étvágyat Sándor! Szívvel barátsággal, Zoli.

Abraks_Anna2017. április 22. 01:19

Kedves Sándor! Nagyon tetszett a vers! Adri

ereri2017. április 21. 21:52

Kedves Sándor! Remek a téma, adhatnál ki egy hiánypótló verses szakácskönyvet (a jutalékom az ötletért majd megbeszéljük :) Szeretettel hagyok mosolygeneráló és ínycsiklandozó soraidnál újabb szívet: E. E.

Osel2017. április 21. 21:46

Verses magyaros-olaszos receptedhez szívvel gratulálok!

orok.szerelem552017. április 21. 21:43

Kedves Sándor, felettébb jó recept ez!
Versed olvasva megjött az étvágyam.
Szívvel, szívből gratulálok!
Margit

Dram2017. április 21. 21:36

Remekül végig vezetted a teendőket,
versbe, rímekbe szedve. Szívet
hagyva gratulálok; András.

uzelmanjanos9562017. április 21. 21:01

Remek étvágygerjesztő versedhez, baráti szívvel gratulálok:János

Martonpal2017. április 21. 20:53

Nagyon nagy étvágyat csináltál ezzel a remek verssel.
Szívvel gratulálok...attila

dobosigyorgy2017. április 21. 20:18

Remek receptedhez szívvel gratulálok. /Megéheztem./
Üdvözletem:-Gyuri

viola612017. április 21. 20:13

Juj, de éhes lettem!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 19:50

@Olveti: József, akkor még kell szerintem pár verses receptet írnom, majd rajta leszek! Szívből köszönöm!

Olveti2017. április 21. 19:32

Gratulálok verses recept könyved egyik eleméhez!
Nagyon jó!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 18:32

@kokakoma: @kokakoma: Kedves János, örülök vidám válaszodnak, jó étvágyat hozzá és szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 18:31

@clarekri: Kedves Klári, vigyázni kell a sóval, ki szereti az olaszos kajákat, annak biztosan ízleni fog! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 18:29

@rojamsomat: Tamás, jó étvágyat hozzá, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 18:29

@gypodor: Kedves Gyuri, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 18:28

@195705252012: Kedves Irán, én köszönöm, szívből figyelmedet!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 18:27

@Golo: Kedves Radmila, ha van hozzávaló, készítsd el, kíváncsi vagyok, véleményedre! Szívből köszönöm!

kokakoma2017. április 21. 18:10

Gratulálok és köszönöm,remélem elkészíti a párom. Akkor majd jól bepakolok,és megkérdezem orvosom és a gyógyszerészem. Szívvel János

clarekri2017. április 21. 17:48

Ki fogom próbálni! Ha véletlenül nem ízlene, azt csak privátba írom meg neked. He-he! Gratulálok: Klári

rojamsomat2017. április 21. 17:43

De jó!
Zseniális, megcsinálom kedves János!
Tuti jól írsz!!!
Szeretettel,,,Szívvel,,Tamás

gypodor2017. április 21. 17:35

Tetszik.
Szívvel
Gyuri

1957052520122017. április 21. 17:24

Köszönjük a remek verses receptet.
Szívvel gratulálok , Irén

Golo2017. április 21. 17:21

Kedves Sándor!

Ezt a verses receptet érdemes kimásolni, és elkészíteni. Annyi finomság van benne, és milyen szépen versbe szedve.

Szívvel és szeretettel gratulálok: Radmila

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:56

@meszaroslajos60: Kedves Lajos és én szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:55

@montor: Kedves Eszter, remélem elkészíthető? Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:54

@kerek: Kedves Gyula, nagyszerű levezetés! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:51

@Shanti7: Shanti, örülök, hogy eladhatóra sikeredett ''kotyvasztásom'', szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:49

@szjuma3: Kedves Magdus, remélem elkészíthető, jóétvágyat kívánok hozzá, s szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:48

@edars: Edina, örülök ha tetszett, szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:47

@Agi63: Kedves Ági, örömmel tölt el, hogy sikerült ''jó illatot'' varázsolni, még ha csak virtuálisan is! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:44

@Pflugerfefi: Kedves Ferenc, remélem egyszer lesz rá lehetőség! Örülök, hogy étvágyat csináltam szívből köszönöm!

meszaroslajos602017. április 21. 16:42

Kedves Sándor!
Remek étvágygerjesztő soraidat szívvel olvastam, Lajos.

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:40

@Schmidt-Karoly: Károly, én még csak benne lennék, de már elfogyott a hozzávaló! De hát Isten útjai, kifürkészhetetlenek! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 16:38

@anci-ani: Kedves Anci, hiába. Szeretek, (s álítólag tudok is) főzni. Boldoggá tett, hogy ''megvehető'' receptem, szívből köszönöm, ez nagyon jólesett!

montor2017. április 21. 16:35

Nem mindennapi a vers, de az étel se! :)
Szívvel gratulálok!
Eszter

kerek2017. április 21. 16:03

Tudod mi hiányzik még hozzá?

Két tányér, ugyanannyi kanál, finom foszlós kenyér, asztal, két szék, valami rendesebb ital, két pohár és egy jó barát.
Julien ha netán hamarabb haza térne, nem maradna más, csak ez a vers egy másik cimmel
SAJNÁLOM ANGYALKÁM
S a tartalom
Hidd el drágám,
Igazán finom volt
Be jól esett.
Dehát a barát az barát!
Amint elment
Megköszönte,
Még annyit mondott
Add át üdvözletem.

Shanti72017. április 21. 15:55

Ahol így főznek, ott az eredmény sem marad el. Micsoda ízvilág! Szeretettel hagyok szívet. Shanti

szjuma32017. április 21. 15:27

Köszi a receptet. Szeretettel Magdus

edars2017. április 21. 15:16

Jó kis vers!Szívvel, Edina.

Agi632017. április 21. 15:14

Azta mindenségit neki, ide érzem az illatát!
Gratulálok!

Pflugerfefi2017. április 21. 15:11

Kedves Sándor! Nagy gasztronómus lehetsz, érzékeny az ízekre,
kerti grill partira beneveznék , összefutott a nyál a számban versed olvasva!
Gratulálok szívvel . Feri.

Schmidt-Karoly2017. április 21. 14:48

Kedves János!
Légy szíves szólj, ha lehet asztalhoz ülni. Te főzöl, mi kajálunk. Ez ugye jó munkamegosztás, hiszen Te közben a kóstolgatással úgyis jóllaksz. Lehet, hogy nem jól tudom?
Jó étvágyat kívánok, szeretettel: Schmidt Károly.

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 14:47

@feri57: Kedves Feri, készítsd el, s akkor már nem leszel éhes! (Vicceltem, szívből köszönöm!)

anci-ani2017. április 21. 14:46

Jaj de jó!!! Máris étvágyat kaptam és fakanalat ragadtam!!! :)))
Remekül készítetted el az ebédet kedves János én is szoktam csinálni, fűszerben és csípősben
nem szabad hogy hiány legyen!!! :)))
Nagy szívvel örömmel szeretettel gratulálok nagyszerű ragureceptedhez, remek versedhez!!!
Anci

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 14:45

@Merluccius: Próbáld ki egyszer, tényleg finom! Szívből köszönöm!

JohanAlexander(szerző)2017. április 21. 14:44

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

Merluccius2017. április 21. 14:43

Incselkedőn ínyencségre ingerelni!? Ebéd után vagyok ugyan, de szívesen megkóstolnám főztödet!
Szívesen! ;)
M.

feri572017. április 21. 14:41

Kedves Sándor, megéheztem a versed olvasására, szép versedhez szívvel gratulálok.
Feri

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom