Szerző
Kondorosi K. András

Kondorosi K. András

Életkor: 64 év
Népszerűség: 155 figyelő

Adatlap

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 366 alkalommal nézték meg.
Publikálás időpontja: 2016. május 12.

Megosztás

Szerzői jogok

A vers utánközlése vagy átdolgozása csak a szerző engedélyével lehetséges.

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (16)

Kondorosi K. András

Száraz jég

A szilárd meggyőződés
pillanat alatt illan.
Mielőtt cseppfolyóssá
válna, máris szublimál.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


KovacsGabi2016. május 15. 07:12

Ismét remeket alkottál négy sorba sűrítve!
Szívvel:
Gabi

Kicsikinga2016. május 13. 16:17

Zseniális!

feheryndigo2016. május 13. 09:57

Érdekes gondolat. Tetszik. Krisztina

Barienn2016. május 13. 09:45

Remek!
szívet hagytam, Ildikó

szalokisanyi12016. május 13. 01:11

Kedves András! Remek négysoros.
Gratulálok! Szívvel: Sanyi

M.Laurens2016. május 12. 23:59

Őszinte szívvel gratulálok remek négysorosodhoz!
/ Miklós /

1957052520122016. május 12. 20:35

Nagyon jó! Gratulálok szívvel remekedhez , Irén

rojamsomat2016. május 12. 20:05

Remek négysoros!!
Gratulálok!!
Szívvel,,,Tamás

Evanna2016. május 12. 19:50

Szívvel olvastam!
Evanna

kodrane2016. május 12. 18:46

Érdekes és jó vers! Gratulálok!

gypodor2016. május 12. 17:54

Jó! Szívvel olvastalak.
Gyuri

Eddi2016. május 12. 17:32

Remek filozofikus gondolat. Hagytam hozzá egy szívet. Eddi.

molnarne2016. május 12. 17:22

Remek! Szívvel gratulálok:ICA

filo-csibi2016. május 12. 17:15

Remek tudomány és filozófia négy sorban. Gratulálok szívvel: Ilike

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom