Világörökség

Mikula István

Gasztrohunnia és hungarikultusz

Két nemzeti italunk a tokaji bor és a szatmári szilvapálinka,
Karcagi birkapörkölthöz finom a kovászos uborka.
A gyulai kolbászhoz mi Pick téliszalámit eszünk,
Gundel palacsintát pedig zsolnai porcelánból merünk.

Tovább...

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom